079-3314326
0
Categorieën
  Categorieën
Print

Productinformatie:

Wat is de productcode?

De productcode is het ‘identificatienummer’ dat wij aan een artikel meegeven. Met behulp van de productcode kan een artikel gemakkelijk worden opgezocht. Als u een bestelling wilt plaatsen, vermeld dan altijd de productcode,   zodat  misverstanden over om welk artikel het gaat, worden voorkomen. 
 

Wat is een OEM-code?

OEM is een afkorting van Original Equipment Manufacturer. De OEM-code is de code die de fabrikant aan een artikel meegeeft. Treft u twee artikelen op onze site aan die ogenschijnlijk hetzelfde zijn, vergelijkt u dan de OEM-code. Is deze hetzelfde voor beide artikelen, dan gaat het om één en hetzelfde product. Is de OEM-code niet hetzelfde, maar komt u er niet uit waarin de twee artikelen verschillen? Neemt u dan contact op met onze afdeling klantenservice
        

Wat zijn service-artikelen?

Service-artikelen zijn artikelen die wij niet standaard in ons assortiment hebben, maar die wij u toch willen kunnen aanbieden. Ze worden pas door ons bij de fabrikant besteld als er een order voor binnenkomt. Omdat dit type artikelen speciaal wordt besteld en bij ons niet op voorraad wordt gehouden, kunnen service-artikelen niet worden geruild of geretourneerd. Evenmin kan een bestelling voor een service-artikel worden geannuleerd, tenzij de gemiddelde levertijd van twee weken ruimschoots wordt overschreden

Een order plaatsen:

Wanneer mag ik op rekening kopen?
Alleen bedrijven en instellingen kunnen op rekening geleverd krijgen. Voor particulieren is dit niet mogelijk. Wij vragen echter ook van bedrijven en instellingen vooruit te betalen bij een eerste bestelling. Dit geldt niet voor (semi-)overheidsinstellingen, deze kunnen direct op rekening geleverd krijgen. Wij vragen Belgische bedrijven ook het BTW-nummer op te geven. Met behulp van het KvK-nummer kunnen wij een toetsing doen bij onze kredietverzekeraar. Als uit de toetsing een positief oordeel komt, kunt u op rekening geleverd krijgen. Is er een negatieve uitslag, dan is levering op rekening helaas niet mogelijk.
Neem eerst contact op met onze verkoopafdeling!!!

Ben ik verplicht het Kamer-van-Koophandelnummer en/of BTW-nummer in te vullen?
U bent niet verplicht het Kamer-van-Koophandel-nummer in te vullen, tenzij u op rekening koopt. Overheidsinstellingen en beoefenaren van vrije beroepen kunnen op verzoek ook op rekening kopen zonder het invullen van een KvK nummer.Als u het BTW-nummer invult, komt dat op uw factuur te staan. Dat is verplicht voor ondernemers en instellingen die niet in Nederland gevestigd zijn, maar wel binnen de EU en gebruik willen maken van het ICL-tarief. Dit BTW-nummer wordt getoetst.

Kan ik als organisatie op rekening geleverd krijgen als ik geen Kamer-van-Koophandelnummer heb?
De zogenaamde vrije beroepen zijn niet verplicht zich aan te melden bij de Kamer van Koophandel. Een toetsing zonder Kamer-van-Koophandelnummer is wel mogelijk, maar omdat onze toetsingsmogelijkheden dan beperkt zijn, zal uw krediet wel lager uitvallen. Gemeenten, ngo’s en andere (semi-)overheidsinstellingen kunnen altijd op rekening geleverd krijgen.

Kan ik proefexemplaren bestellen van het artikel van mijn keuze?
Het is niet mogelijk monsters te sturen. Onze leveranciers, en dus ook wij, hebben geen 1-stuks verpakkingen van artikelen die doorgaans met een aantal tegelijk verpakt worden in het assortiment. Het is wel mogelijk om met een regeling te treffen over de kosten voor de eerste verzending van de kleinst mogelijke verpakking, als u daarna een grote bestelling plaatst

 

Kan ik mijn bestelling uitsluitend via internet plaatsen?

 Bestellen via internet is gemakkelijk en snel. Mocht u er toch de voorkeur aangeven dit anders te doen, dan kunt u via fax of e-mail of telefoon uw bestelling plaatsen. Als u hiervoor kiest, vergeet dan niet de volgende gegevens te vermelden:

- Bestelgegevens: productcode, omschrijving en aantal van het product van uw keuze.

- Contactgegevens:

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Contactpersoon
E-mail
Gebruikersnaam
Factuuradres (geen postbus, tenzij er een ander afleveradres is)
Postcode
Plaats
Telefoonnummer (u kunt er twee opgeven)
Faxnummer (indien van toepassing)
Kamer-van-Koophandelnummer (indien van toepassing)
BTW-nummer (indien van toepassing)
Afleveradres (als dit verschilt van het factuuradres)

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Ga naar Kassa in onze website en volg de procedure of benader onze Verkoop voor een andere regeling.

 

Wat is de garantie op het artikel van mijn keuze?
De garantie op een artikel is dezelfde als die van de fabrikant. Ook de voorwaarden, verbonden aan de garantie, zijn afhankelijk van de fabrikant.